Om oss

Vi är med dig hela vägen i bygget

Gabstru AB består av en grupp erfarna arkitekter, konstruktörer och inspektörer som hjälper dig som ska bygga hus – vi är med hela vägen från första skissen till beviljat bygglov. Vi utför våra tjänster åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och arkitekter – det enda som krävs är att kunden kan göra en enkel skiss och en beskrivning på hur man önskar sig det hela. Vi arbetar med smarta och smidiga processer som gör att vi kan hjälpa kunder i hela Sverige.

Projektering

Vi arbetar dagligen med projektering av ny-, om- och tillbyggnadsproejkt och har stor vana av att ta på oss helhetsåtaganden för projekteringsuppdrag, från flerbostadshus till stora komplexa byggnader. Våra experter föredrar att komma in i projekteringen på ett tidigt stadium för att förstå kundens önskemål så bra som möjligt och kunna påvisa möjligheter och begränsningar i de tänkta konstruktionerna. 

Goda samarbetspartners i byggbranschen

Vi har genom åren skaffat oss ett brett nätverk med entreprenörer, projektörer och leverantörer som kan säkerställa riktigt hög kvalitet i alla led.

Känns allt arbete med bygglov omständigt och ansträngande? Välkommen att kontakta oss – en ledande svensk leverantör av bygglovshandlingar. Vi håller till i Kista norr om Stockholm och tillhandahåller en modern och användarvänlig plattform för bygglovsritningar. Med denna plattform som bas kan vi varje år leverera ett stort antal bygglov. 

Vår vision är att vidareutveckla plattformen och fortsätta att vara en pålitlig leverantör av bygglov och utveckling av Sveriges fastighetsbestånd.


jobbar på ritning

Vi hjälper hundratals kunder med bygglovet varje år