Om oss

Vi är med dig hela vägen i bygget

Vi består av en grupp erfarna konstruktörer som hjälper dig som ska bygga hus – vi är med hela vägen från första skissen till slutförd byggnation. Vi utför våra tjänster åt privatpersoner, företag och föreningar. Vårt smarta och smidiga arbetsflöde gör att vi kan hjälpa kunder i hela Sverige.

Projektering

Vi arbetar dagligen med projektering av ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och har även vana av att ta på oss helhetsåtaganden för projekteringsuppdrag, från enbostadshus till stora komplexa byggnader. Vi föredrar att komma in i projekteringen på ett tidigt stadium för att förstå kundens önskemål så bra som möjligt och kunna påvisa möjligheter och begränsningar i de tänkta konstruktionerna.

Goda samarbetspartners i byggbranschen

Vi har genom åren skaffat oss ett brett nätverk med entreprenörer, projektörer och leverantörer som kan säkerställa riktigt hög kvalitet i alla led.

Vi är ett team av hängivna och kunniga individer som brinner för sunda byggkonstruktioner och hållbar design. Vi är alltid ivriga att utforska nya samarbetsmöjligheter och utvidga våra horisonter


konstruktionsritning om oss

Vi hjälper hundratals kunder med bygglovet varje år