Om oss

Vi är med dig hela vägen i bygget

Vi består av en grupp erfarna arkitekter, konstruktörer och byggnadsingenjörer som hjälper dig som ska bygga hus – vi är med hela vägen från första skissen till beviljat bygglov. Vi utför våra tjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vårt marta och smidiga arbetsflöde gör att vi kan hjälpa kunder i hela Sverige.

Projektering

Vi arbetar dagligen med projektering av ny-, om- och tillbyggnadsproejkt och har stor vana av att ta på oss helhetsåtaganden för projekteringsuppdrag, från flerbostadshus till stora komplexa byggnader. Våra experter föredrar att komma in i projekteringen på ett tidigt stadium för att förstå kundens önskemål så bra som möjligt och kunna påvisa möjligheter och begränsningar i de tänkta konstruktionerna. 

Goda samarbetspartners i byggbranschen

Vi har genom åren skaffat oss ett brett nätverk med entreprenörer, projektörer och leverantörer som kan säkerställa riktigt hög kvalitet i alla led.

Vi på Konstruktionsritningar är ett team av hängivna och kunniga individer som brinner för sunda byggkonstruktioner och hållbar design. Vi är alltid ivriga att utforska nya samarbetsmöjligheter och utvidga våra horisonter.


jobbar på ritning

Vi hjälper hundratals kunder med bygglovet varje år